Ons-idee 2018-06-18T18:45:04+02:00

Mensen blij maken met gezond eten van versproducten is altijd een passie voor mij geweest. Als ik mijn passie met mensen zou kunnen delen die ook lekker maar vooral gezonde gerechten willen eten van pure ingrediënten heb ik een win win! Door mijn passie samen te voegen met mijn horeca kennis is Station Street Café geboren.

Wij zijn er trots op dat dit
prachtige stationsgebouw,
dat voor het eerst haar deuren opende op 1 juni 1883, 135 jaar later zal dienen als de locatie voor
Station Street Café.

 

Station Street Café is in eerste instantie gericht op de reiziger. Wij zijn een toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Iedere werkdag om 06:30 uur geopend, serveren wij versgemalen koffie van topkwaliteit, en voor bij de koffie maken wij zelf een heerlijke chocoladetaart, cheesecake of een havermout koekje.

Voor de lunch hebben wij een assortiment aan panini’s, ovenvers belegde broodjes of een salade to-go die makkelijk mee te nemen zijn. Behalve er te zijn voor de reiziger met lekkere producten en professionele service, zijn wij ook een take away.
Maar niet zomaar een take away!
Wij zijn in de avond open met beefburgers, spareribs, lasagne en meer, allemaal in-huis gemaakt van pure ingredienten en voor een eerlijke prijs.
Gezond eten en vitaal leven, daar staan wij voor!

Bij Station Street Café hebben we nog één passie…het milieu! Wij zullen er alles aan doen wat mogelijk is om zuinig om te gaan met de natuurlijke bronnen van onze planeet.  Zo scheiden wij ons afval, is onze koffie biologisch en in biologisch afbreekbare bekers geserveerd.
Lees meer hier over.